Värme tack!

När jag i söndags kväll skulle gå oh lägga mig fick jag en smärre chock.
Kom ut i stugan och kände att här var det inge vidare varmt, kollade på termometern 8 grader!!
Jag tror jag går in igen.

Haft lite promblems med elen här hemma sen i lördags. Han dock duscha innan strömen gav upp. Det var jag väldigt lycklig för =) Igår fick vi ordingn på det hela igen.

Inatt skall jag nog kunna sova i stugan igen. skönt och slippa den där madrassen på vardagsrumsgolvet. Det känns att man har en rygg måste jag juh säga.

Tack och bock!

Kvällens skratt och kvällens godagärning

I lördags var de Hela Hallen. Vi grundade med Lasagne och sen förfestade vi för hela slanten. "Vi" innebar Tony, Elin, Jonas och jag. Sen var juh även Åsa och Ruffen hemma och dom hade lite besök.
En väldigt rolig kväll med massa skratt och dans. Man träffade massor med folk som man inte sett på länge. Precis så Hela Hallen skall vara.

Måste bara dela med mig av kvällens skratt och kvällens godagärning:

Jonas, Elin, Tony och jag satt i köket.

Elin sitter lite trött på en stol och frågar lite på skämt om vi inte kan ta en taxi upp till hallen.
Då svarar jag , Tony och Jonas i kör ungefär att det finns inte en taxi på Hemse nu och att de dröjer innan det kommer ut en.. och att hon kunde juh få betala om hon ville. Vad tror ni kör förbi på gatan? En TAXI såklart. Kvällens skratt heltklart. Oddsen på det lixom!? Vi tog aldrig någon taxi. Vi tog en promenad upp till hallen. Påvägen dit vart jag kissnödig, skulle smita undan och kissa men blev helt chockad då jag såg en kille ligga och sova på en parkbänk, vi väckte honom och drog vidare till partyt. Helt klart kvällens goda gärning.

Tack och Hej!

Stolt barnskötare!

http://helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=4985756

http://helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=4982272

http://svtplay.se/v/1490097/tusen_tagade_mot_nedskarningar

I lördags var jag med och tågade i Visby. Gud så bra det kändes.


RSS 2.0