Mat: Tacos, tillagad av Anna, Jonas, Tony, Elin och lite mamma, men hon räknas inte.'

Fotboll: Jadu, vad skall man säga. De bidde myskolopyskolo så att säga.

Öl: Spendrups 5,9:a alltid god.
____________________

Matchen var något av de pinsamaste man sett. Den största skandalen bland europeisk fotboll. En suporter rusar in på planen och slår till domaren, straxt innan har en Svensk spelare fått ett slag i magen av en dansk. Och det ledde till att ett gult kort till Danmark och straff till Sverige delats ut av domaren.
Matchen avbröts och det slutade 3-0 till Sverige. Känns det verkligen rättvist.
Kunde man inte ha tömt arenan och fortsatt matchen, Sverige kunde få lägga sin straff.
Sverige kanske inte hade gjort något mål, men de hade givit resultatet 3-4 till Sverige om de hållt igen de sista minuterna. Det hade i vilket fall som helst varit mer rättvist att låta matchen spelas klart. Tycker faktist lite synd om danskarna som straffas pga en enda suporter.